Construint una comunitat europea per i per a estudiants

Obrim horitzonts amb altres cultures i oferim oportunitats per desenvolupar les teues capacitats en àmbits internacionals

Els nostres valors

Friendship

Construïm bones relacions en què ens ajudem, donem suport i cuidem.

Fun

Gaudir de tot el que fem és sempre la premissa fonamental del nostre treball.

Flexibility

Tenim l'habilitat de fer canvis i tractar amb condicions canviants.

Learning

Adquirim habilitats i aprenentatge a través de l'experiència.

Improvement

Ens esforcem per millorar contínuament en tot el que fem.

T'interessa?

No dubtes a mantindre't en contacte amb nosaltres per tenir les últimes notícies sobre el que estem fent.

Contacte amb nosaltres

Estudiants

A través dels nostres esdeveniments, els estudiants poden desenvolupar-se en diferents camps, tant en enginyeria com en soft skills. A més a més, l'ambient internacional els ajuda a comprendre la diversitat cultural i a aprendre com superar les diferències.

Empreses

Oferim una infraestructura professional per a estudiants de tecnologia donant una visió de conjunt de la seua carrera. Per a fer-ho, els apropem a companyies locals i internacionals que els ofereixen la possibilitat d'estar més preparats per a la seua futura professió.

Universitat

Organitzem esdeveniments i trobades on els estudiants tenen l'oportunitat d'analitzar, discutir i opinar amb professors i experts sobre els últims mètodes d'educació en enginyeria per tal de millorar el sistema educatiu local, nacional i europeu.

Valencian Innovative
Engineering Week

VIEW nasqué el 2014 amb l'objectiu d'apropar als estudiants a l'actualitat de la innovació en el camp de l'enginyeria i la tecnologia, així com de motivar-los a participar-hi. Durant la setmana es realitzen xarrades i activitats, n’és un bon exemple una competició d'enginyeria amb dues modalitats dissenyada per reptar a l'alumne i fomentar l'organització i el treball en equip.

Saber-ne més


Spring Course

BEST proporciona cursos de curta durada que permeten als estudiants desenvolupar-se tècnicament en el seu propi camp d'estudi o en habilitats que els ajudaran en el seu futur. En BEST València organitzem un curs per a 22 estudiants europeus que vénen a València a enriquir la seua experiència universitària.

Saber-ne més


Els nostres partners